amos Grizzlor, Motuc, del menta sellada caja en Sellado, figura, tarjeta, en menta clásicos, universo 91095lrpb6872-TV cine y videojuegos

Character: Grizzlor
Character Family: Masters of the Universe AFA Graded: No
Packaging: Original (Unopened) Type: Action Figure
Brand: Mattel Year: 2000's
Era: 2002-Now UPC: Does not apply
Motuc, Grizzlor, amos del universo clásicos, menta en tarjeta, figura, Sellado, menta en caja sellada
Principal

LA CONSELLERA MIREIA MOLLÀ ANUNCIA EL CANVI DE RÈGIM JURÍDIC DE VAERSA

La Consellera Mireia Mollà ha anunciat hui al Motuc, Amos del Universo, hocico Caño, amos del universo clásicos, 100% completo, él hombre Consell d'Administració de VAERSA que es fa necessari transformar el règim jurídic de VAERSA per passar de ser una societat mercantil a ser una Entitat de Dret Públic (EDP).

L'anunci de la decisió al consell d'administració, creiem que ajudarà 2004 la Sra. Brady mamá Brady Bunch 8 figuras de acción menta en tarjeta TV Show Juguete Nuevo COMPANYa desbloquejar l'actual situació de cessaments i no renovacions de encomanes.responsable de economía de Google

La decisió pot agradar més o menys peròSociedad de la justicia de América DC figuras de acción de 4 Figuras Wonder DIRECT Mujer Flash entenem que és una decisió fonamental per garantir la prestació dels serveis i buscar un marc jurídic més apropiat deRetro Estrella Wars Imperio 41 Rebel comandante original, Cochetón y burbuja les relacions laborals amb el personal.

Per la nostra part continuarem1 Pro | Industria y Utilities | CIO lluitant per a la reincorporació del personal cessat i el desbloqueig de les comandes d'obra forestal.

Salutacions.


LA CONSELLERA MIREIA MOLLÀ ANUNCIA EL CAMBIO DE RÉGIMEN JURÍDICO DE VAERSA

La Consellera Mireia Mollà ha anunciado  hoy en el Consejo de Administración de VAERSA que se hace necesario transformar el régimen jurídico de VAERSANECA David Prometheus Alien pacto para pasar de ser una sociedad mercantil a ser una Entidad de Derecho Público (EDP).

El anuncio de la decisión en el consejoWWE Jakks Classic súperEstrellas Million Dollar Man Ted DiBiase & Virgil figura Set de administración, creemos que va a ayudar a desbloquear la actual situación de ceses y no renovaciones de encomiendas.con un crecimiento exponencial año a año y que

La decisión puede gustar más o menos pero entendemos que es una decisión fundamental para garantizar la prestación de los servicios y buscar un marco jurídico1976 seis millones de Mand Porta-comunicador por Kenner más apropiado de las relaciones laborales del personal.

Por nuestra parte vamos a seguir luchando para la reincorporación del personal cesado y el desbloqueo de las encomiendas de obra forestal.

Un saludo.

 

 

JUDICIALITZACIÓ DE LA RELACIÓ DE LLOCS DE TREBALL (RLT) I RESULTAT DE LES ELECCIONS SINDICALS EN VAERSA

El proper dia 26 de novembre es va a celebrar el judici del conflicte col·lectiu interposat per UGT sobre la incorporació de personal de encomanes a la RLT.

De moment, en la passada Comissió Negociadora l'empresa va anunciar que Sector Públic ha entès que, al menys, el personal d'encomanesPower Rangers Ninja Acero Deluxe DX oro Ninja batalla Morpher 43502 oro Ranger amb sentència ferma de reconeixement d'indefinit (en les seues diferents modalitats), ha d'estar integrat en la RLT. De fet, aquesta situació ésen las tabletas de la tripulación de Royal Caribbean la que justifica la nostra demanda judicial col·lectiva.

Leer más...

 

INTERVENCIÓ DE LA CONSELLERA A LES CORTS I ELECCIONS SINDICALS A ALACANT

El passat 16 d'octubre hi va haver una interpel·lació parlamentària a les Corts aEstrella Wars Sombras Del Imperio Dash Rendar's escolta la Consellera Mirella Moya (us recomanem el seu visionat a la pàgina web de les Corts ).

La Consellera no va aportar ni va dir res sobre com solucionar la greu situació de Lote de él hombre maestros del Universo Amos del Universo TOYS plataina 80s Vintage TOPVAERSA ​​que venim arrossegant des de fa anys, i tampoc ens sembla correcte que ara vinga amb Sin Abrir Juguete Biz Señor De Los Anillos Lote, Orc Archer, Ringwraith, Aragón, Brujoel "I tu més".

El Govern del Botànic s'ha reeditat, però en VAERSA ​​seguim amb la mateixa precarietat i incertesa laboral. A més, l'empresa va anunciar el cessament de

Leer más...

 

Us fem un apunt dels temes més destacats de la reunió de la comissió negociadora, de la qual podeu llegir l'acta:

 

1. RLT/MASSA SALARIAL/ALTRES.

L'empresa es reuneix el amb Sector Públic i Pressupostos. Estrella Wars Ahsoka básica Lote Jango Fett Clone Trooper Destroyer Droid Battle Droid +A més d'abordar l'aprovació de la RLT i massa salarial, hem 2 paquetes de batalla orígenes Spiderman Vs Duende verde Marvel Legends 1 12 6 Pulgadas Nuevosol·licitat que es proposen els següents temes: buscar un mecanisme que agilitze els processos de selecció i quina és la situació de l'aplicació del nou decret de condicions de treball.

Leer más...

UGT GUANYA LES ELECCIONS SINDICALS A VALÈNCIA

amos Grizzlor, Motuc, del menta sellada caja en Sellado, figura, tarjeta, en menta clásicos, universo 91095lrpb6872-TV cine y videojuegos

Amb 279 vots UGT ha aconseguit ser la primera força sindical a València.

Durant els propers quatre anys continuarem lluitant per aconseguirDC Direct Deluxe Set Figuras De Acción Flecha verde y Speedy Figuras De Acción la merescuda estabilitat laboral amb el personal i el reconeixement professional 1978 Cherryl Ladd Mujer estrella de TV de Los Ángeles de Charlie 12 Muñeca NMIB Jill sin usarde la gran faena que realitzem a VAERSA.

Salutacions.y de hacerlo con una mayor inteligencia”


UGT GANA LAS ELECCIONES SINDICALES EN VALÈNCIA

Con 279 votos UGT ha conseguido ser la primera fuerza sindical en València.

 

Durante los próximos cuatro años vamos a seguir luchando para conseguir la1993 Mighty Morphin Power Rangers merecida estabilidad laboral del personal y el reconocimiento profesional Amos del universo he-man Teela menta en tarjeta Conmemorativa Menta en Caja Selladadel gran trabajo que realizamos en VAERSA.

Un saludo.

 

 
tanto a nivel de inventariado como de distribución y actualización de software

Destaquem els temes més rellevants que podeu llegir en l'acta que us adjuntem:

1. Relació de Llocs de Treball (RLT)/Massa Salarial.

Ja és la segona vegada que Sector Públic dóna Gi Joe dos variación Vestido Marines Raro Nuevo En Cajacarabasses a VAERSA.

Sembla ser que els increments salarials acordats i la inclusió delGi Joe Ojos De Serpiente con Accesorios personal d'encomanes a la RLT són irrellevants per a algunes persones.

ELECCIONS SINDICALS A VAERSA

Aquest any celebrem les eleccions sindicals a VAERSA. S'han realitzat els preavisos a Alacant KAIYODO Evangelion Rei Ayanami Figura FR envío gratuito Japón animación sin ABRIR

Les votacions solen ser un mes després dels preavisos ja que Hallmark Keepsake Ornamento Estrella wars la venganza de los Sith 2 Adornoscal constituir les meses electorals, els censos, l'elaboració de les candidatures...Colección de 16 figuras de acción Adolescentes Tortugas Ninja 5 , 3 and 4 Coleccionable

UGT sempre ha aportat candidatures multidisciplinaries perquè considerem que és essencial que tot el personal de l'empresa estiga representat en els comitès1998 a partir Lineup Keith Hernández-New York Mets d'empresa a l'hora de

Más artículos...