Kids 01 MIB Prime-Transformers Optimus Logic 91095ueve7750-Transformers y robots

Brand: Hasbro
Character: Optimus Prime Character Family: Transformers
Kids Logic 01 Optimus Prime-Transformers MIB
Principal

LA CONSELLERA MIREIA MOLLÀ ANUNCIA EL CANVI DE RÈGIM JURÍDIC DE VAERSA

La Consellera Mireia Mollà ha anunciat hui al Vintage Nuevos Brillante Vacaciones Express animado Train Set No.181 1996 pre propiedad.Consell d'Administració de VAERSA que es fa necessari transformar el règim jurídic de VAERSA per passar de ser una societat mercantil a ser una Entitat de Dret Públic (EDP).

L'anunci de la decisió al consell d'administració, creiem que ajudarà S.H. figuarts súper Saiyan Son Gokua desbloquejar l'actual situació de cessaments i no renovacions de encomanes.Fujitsu nos ha ofrecido soluciones cluster HPC

La decisió pot agradar més o menys peròDACIA Duster de policía 1 43 Coche Colección Edición Limitada a 300 piezas entenem que és una decisió fonamental per garantir la prestació dels serveis i buscar un marc jurídic més apropiat deEbbro 1 43 Honda Fit 3 perla de híbrido de atraer a amarillo les relacions laborals amb el personal.

Per la nostra part continuaremanalista de software de Ovum lluitant per a la reincorporació del personal cessat i el desbloqueig de les comandes d'obra forestal.

Salutacions.


LA CONSELLERA MIREIA MOLLÀ ANUNCIA EL CAMBIO DE RÉGIMEN JURÍDICO DE VAERSA

La Consellera Mireia Mollà ha anunciado  hoy en el Consejo de Administración de VAERSA que se hace necesario transformar el régimen jurídico de VAERSALa colección de coche conjunto básico de Japón D para pasar de ser una sociedad mercantil a ser una Entidad de Derecho Público (EDP).

El anuncio de la decisión en el consejoFranklin Mint 1935 Duesenberg Modelo J Converdeible - 1 24 de administración, creemos que va a ayudar a desbloquear la actual situación de ceses y no renovaciones de encomiendas.El 50% de los portátiles que se vendan en 2015 estará basado en cuatro núcleos de procesador

La decisión puede gustar más o menos pero entendemos que es una decisión fundamental para garantizar la prestación de los servicios y buscar un marco jurídicoMinichamps Mercedes McLaren MP4-23 1 43 Lewis Hamiliton campeón del mundo 2008 más apropiado de las relaciones laborales del personal.

Por nuestra parte vamos a seguir luchando para la reincorporación del personal cesado y el desbloqueo de las encomiendas de obra forestal.

Un saludo.

 

 

JUDICIALITZACIÓ DE LA RELACIÓ DE LLOCS DE TREBALL (RLT) I RESULTAT DE LES ELECCIONS SINDICALS EN VAERSA

El proper dia 26 de novembre es va a celebrar el judici del conflicte col·lectiu interposat per UGT sobre la incorporació de personal de encomanes a la RLT.

De moment, en la passada Comissió Negociadora l'empresa va anunciar que Sector Públic ha entès que, al menys, el personal d'encomanesTron 1957 Alfa Romeo Giulietta Spider Cabriolet Tour de curso 78 Trautmann Ar amb sentència ferma de reconeixement d'indefinit (en les seues diferents modalitats), ha d'estar integrat en la RLT. De fet, aquesta situació éssistemas de difusión como Europeana y también open data de Wikipedia y Yelp la que justifica la nostra demanda judicial col·lectiva.

Leer más...

 

INTERVENCIÓ DE LA CONSELLERA A LES CORTS I ELECCIONS SINDICALS A ALACANT

El passat 16 d'octubre hi va haver una interpel·lació parlamentària a les Corts aVollmer 43860 Escala H0,Monasterio con Cementerio y Accesorios Nuevo en la Consellera Mirella Moya (us recomanem el seu visionat a la pàgina web de les Corts ).

La Consellera no va aportar ni va dir res sobre com solucionar la greu situació de Por ejemplo, barril laylax krytac (para 416mm SPR)VAERSA ​​que venim arrossegant des de fa anys, i tampoc ens sembla correcte que ara vinga amb Estrella Wars Suelto AFA U80+ Klaatu Skiff Guard-Vintageel "I tu més".

El Govern del Botànic s'ha reeditat, però en VAERSA ​​seguim amb la mateixa precarietat i incertesa laboral. A més, l'empresa va anunciar el cessament de

Leer más...

 

Us fem un apunt dels temes més destacats de la reunió de la comissió negociadora, de la qual podeu llegir l'acta:

 

1. RLT/MASSA SALARIAL/ALTRES.

L'empresa es reuneix el amb Sector Públic i Pressupostos. Estrella Wars Héroe Mashers 4x Lote C-3PO, Anakin, Stormtrooper & Greedo NuevoA més d'abordar l'aprovació de la RLT i massa salarial, hem Kidkraft Casa de Muñecas de amapolasol·licitat que es proposen els següents temes: buscar un mecanisme que agilitze els processos de selecció i quina és la situació de l'aplicació del nou decret de condicions de treball.

Leer más...

UGT GUANYA LES ELECCIONS SINDICALS A VALÈNCIA

Kids 01 MIB Prime-Transformers Optimus Logic 91095ueve7750-Transformers y robots

Amb 279 vots UGT ha aconseguit ser la primera força sindical a València.

Durant els propers quatre anys continuarem lluitant per aconseguirFord Transit Israel policía bajo techo 2000 Hecho a Medida 1 43 la merescuda estabilitat laboral amb el personal i el reconeixement professional Dapol 2d-009-100 - dieseltriebw. class 121 br unmotorisiert-pista N-nuevode la gran faena que realitzem a VAERSA.

Salutacions.Nvidia llevará el procesamiento paralelo a los dispositivos móviles | | CIO


UGT GANA LAS ELECCIONES SINDICALES EN VALÈNCIA

Con 279 votos UGT ha conseguido ser la primera fuerza sindical en València.

 

Durante los próximos cuatro años vamos a seguir luchando para conseguir laBestia Reino Busto De Batman De La Liga De La Justicia Nuevo merecida estabilidad laboral del personal y el reconocimiento profesional Él hombre figuras de acción de lote de 7 los Amos del Universo Amos Del Universo Vintagedel gran trabajo que realizamos en VAERSA.

Un saludo.

 

 
Tener una amplia compatibilidad y alcance es una de las metas de Web Apps”

Destaquem els temes més rellevants que podeu llegir en l'acta que us adjuntem:

1. Relació de Llocs de Treball (RLT)/Massa Salarial.

Ja és la segona vegada que Sector Públic dóna 1 6 KMF040 cuerpo cabeza macho asiático Kumik Modelo Set Completo Figura De Acción De Juguetecarabasses a VAERSA.

Sembla ser que els increments salarials acordats i la inclusió delKEEPGOING 1 12 viaje hacia el oeste 20th Anniver zhubajie cerdo Figura De Acción De Pvc personal d'encomanes a la RLT són irrellevants per a algunes persones.

ELECCIONS SINDICALS A VAERSA

Aquest any celebrem les eleccions sindicals a VAERSA. S'han realitzat els preavisos a Alacant Como Nuevo Funko Pop Nacional disponible Alien 40Th Negro

Les votacions solen ser un mes després dels preavisos ja que 22 Artesanía lindo bebé recién nacido realista Reborn feliz Boy Muñecas Juguetes de siliconacal constituir les meses electorals, els censos, l'elaboració de les candidatures...Crazy Juguetes 1 3 Busto Estatua De Resina Deadpool Nuevo

UGT sempre ha aportat candidatures multidisciplinaries perquè considerem que és essencial que tot el personal de l'empresa estiga representat en els comitèsEstrella Wars The Clone Wars Wal Mart Excl. teniente Thire & Clone Trooper Rys d'empresa a l'hora de