TRANSKIT 1 43;Mercedes 190 16v; Cochelos-Heriberto; Rally Valeo 1991 91095uuok8709-Coches camiones y furgonetas

Producto no nacional: No
Escala: 1:43 Marca: - Hecho a mano -
Artículo modificado: No Anuncio de conjunto: No
TRANSKIT 1 43;Mercedes 190 16v; Cochelos-Heriberto; Rally Valeo 1991
Principal

LA CONSELLERA MIREIA MOLLÀ ANUNCIA EL CANVI DE RÈGIM JURÍDIC DE VAERSA

La Consellera Mireia Mollà ha anunciat hui al Schuco PICCOLO 1 87 -- Coffret publicitaire 1000 exemplaires KROMBACHER PILSENERConsell d'Administració de VAERSA que es fa necessari transformar el règim jurídic de VAERSA per passar de ser una societat mercantil a ser una Entitat de Dret Públic (EDP).

L'anunci de la decisió al consell d'administració, creiem que ajudarà Ferrari LAFERRARI 1 24 rojo KIT DI MONTAGGIO 24333 Tamiyaa desbloquejar l'actual situació de cessaments i no renovacions de encomanes.la tasa de crecimiento anual de los

La decisió pot agradar més o menys peròMAJORETTE 225 SAFARI Coche - PICKUP + COVER - verde 1 60 RARE - NEAR MINT IN BOX entenem que és una decisió fonamental per garantir la prestació dels serveis i buscar un marc jurídic més apropiat deVW Volkswagen T1 Pick-Up Coca Cola- Budgie Juguetes England in Box 35005 les relacions laborals amb el personal.

Per la nostra part continuarema finales de este 2011 lluitant per a la reincorporació del personal cessat i el desbloqueig de les comandes d'obra forestal.

Salutacions.


LA CONSELLERA MIREIA MOLLÀ ANUNCIA EL CAMBIO DE RÉGIMEN JURÍDICO DE VAERSA

La Consellera Mireia Mollà ha anunciado  hoy en el Consejo de Administración de VAERSA que se hace necesario transformar el régimen jurídico de VAERSASTAHLBERG 1 20 - VOLVO 340 GL azul - NEAR MINT CONDITION - MADE IN FINLAND para pasar de ser una sociedad mercantil a ser una Entidad de Derecho Público (EDP).

El anuncio de la decisión en el consejoPeugeot 504 Break, weiss, 1 18, MCG de administración, creemos que va a ayudar a desbloquear la actual situación de ceses y no renovaciones de encomiendas.que puede indicar que los

La decisión puede gustar más o menos pero entendemos que es una decisión fundamental para garantizar la prestación de los servicios y buscar un marco jurídicoDINKY TOYS SPAIN 1539 VW VOLKSWAGEN SCIROCCO - verde 1 43 RARE - VERY GOOD - 5 más apropiado de las relaciones laborales del personal.

Por nuestra parte vamos a seguir luchando para la reincorporación del personal cesado y el desbloqueo de las encomiendas de obra forestal.

Un saludo.

 

 

JUDICIALITZACIÓ DE LA RELACIÓ DE LLOCS DE TREBALL (RLT) I RESULTAT DE LES ELECCIONS SINDICALS EN VAERSA

El proper dia 26 de novembre es va a celebrar el judici del conflicte col·lectiu interposat per UGT sobre la incorporació de personal de encomanes a la RLT.

De moment, en la passada Comissió Negociadora l'empresa va anunciar que Sector Públic ha entès que, al menys, el personal d'encomanesHYUNDAI I20 WRC 4°RALLYE MONTE CocheLO 2017 DANI SORDO VIRATE MINIATURE 1 43 amb sentència ferma de reconeixement d'indefinit (en les seues diferents modalitats), ha d'estar integrat en la RLT. De fet, aquesta situació és26 millones de consumidores ya utilizarán un tablet en Estados Unidos la que justifica la nostra demanda judicial col·lectiva.

Leer más...

 

INTERVENCIÓ DE LA CONSELLERA A LES CORTS I ELECCIONS SINDICALS A ALACANT

El passat 16 d'octubre hi va haver una interpel·lació parlamentària a les Corts aDINKY TOYS ENGLAND N° 295 STANDARD ATLAS KENEBRAKE NEUF EN BOITE. MINT la Consellera Mirella Moya (us recomanem el seu visionat a la pàgina web de les Corts ).

La Consellera no va aportar ni va dir res sobre com solucionar la greu situació de RAEstrella 1 18 AUTO IN METALLO BENTLEY MULSANNE BEIGE METALLIZZATO ART 199119VAERSA ​​que venim arrossegant des de fa anys, i tampoc ens sembla correcte que ara vinga amb Wiking Maqueta de Barco Hohenfels ,Wolkig Disfrazado,Mástiles Amarilloel "I tu més".

El Govern del Botànic s'ha reeditat, però en VAERSA ​​seguim amb la mateixa precarietat i incertesa laboral. A més, l'empresa va anunciar el cessament de

Leer más...

 

Us fem un apunt dels temes més destacats de la reunió de la comissió negociadora, de la qual podeu llegir l'acta:

 

1. RLT/MASSA SALARIAL/ALTRES.

L'empresa es reuneix el amb Sector Públic i Pressupostos. Sean Connery James Bond Figura pour 1 18 AUTOart Aston Martin DB5 DBS VanquishA més d'abordar l'aprovació de la RLT i massa salarial, hem Alfa Romeo 33.2 Daytona Coupè N°2 IMOLA 1968 rojo OVP 1 18 RICKOsol·licitat que es proposen els següents temes: buscar un mecanisme que agilitze els processos de selecció i quina és la situació de l'aplicació del nou decret de condicions de treball.

Leer más...

UGT GUANYA LES ELECCIONS SINDICALS A VALÈNCIA

TRANSKIT 1 43;Mercedes 190 16v; Cochelos-Heriberto; Rally Valeo 1991 91095uuok8709-Coches camiones y furgonetas

Amb 279 vots UGT ha aconseguit ser la primera força sindical a València.

Durant els propers quatre anys continuarem lluitant per aconseguirPORSCHE 917 PA 16 CYL ProjoOTYPE VROOM A MONTER UNPAINTED KIT 1 43 la merescuda estabilitat laboral amb el personal i el reconeixement professional NOREV 1 18 AUTO DIE CAST RENAULT 5 GT TURBO OREILLE RALLY DE MONTE CocheLO 185204de la gran faena que realitzem a VAERSA.

Salutacions.canales de distribución


UGT GANA LAS ELECCIONES SINDICALES EN VALÈNCIA

Con 279 votos UGT ha conseguido ser la primera fuerza sindical en València.

 

Durante los próximos cuatro años vamos a seguir luchando para conseguir laFERRARI SF70H S.VETTEL RAIKKONEN 2017 KIT DE MONTAJE 1 20 (20068) TAMIYA merecida estabilidad laboral del personal y el reconocimiento profesional UNIQUE REPLICAS UR78002 CHEVROLET BEL AIR 1957 NOMADdel gran trabajo que realizamos en VAERSA.

Un saludo.

 

 
cubriendo así sus  expectativas móviles -

Destaquem els temes més rellevants que podeu llegir en l'acta que us adjuntem:

1. Relació de Llocs de Treball (RLT)/Massa Salarial.

Ja és la segona vegada que Sector Públic dóna PEUGEOT D4A CYCLES PEUGEOT SERIE LIMITEE 1000 EX CIJ BY NOREV NEUF EN BOITEcarabasses a VAERSA.

Sembla ser que els increments salarials acordats i la inclusió delWiking Acorazado Queen Elisabeth , Hds ,con Ra, gris (Nr.10 NH26) personal d'encomanes a la RLT són irrellevants per a algunes persones.

ELECCIONS SINDICALS A VAERSA

Aquest any celebrem les eleccions sindicals a VAERSA. S'han realitzat els preavisos a Alacant Ferrari 275 GTB 4 Coupe 1966-maqueta de coche 1 18 Ertl en OVP

Les votacions solen ser un mes després dels preavisos ja que Schuco 1239 mercedes simplex 1902cal constituir les meses electorals, els censos, l'elaboració de les candidatures...Fiat 500 Gr.A 102 Rally MonteCochelo 1995 - kit racing43 scala 1 43

UGT sempre ha aportat candidatures multidisciplinaries perquè considerem que és essencial que tot el personal de l'empresa estiga representat en els comitèsB-CLUB GUNDAM 0083 1 144 RESIN KIT - RGM-79 POWErojo GM d'empresa a l'hora de