Barrister Girl By Phoenix Follies 91095stkc92208-Contemporary Manufacture

Country/Region of Manufacture: United Kingdom
Vehicle Type: Figure Material: White Metal
Brand: Phoenix Follies Scale: 1:43
EAN: Does not apply
Barrister Girl By Phoenix Follies
Principal

LA CONSELLERA MIREIA MOLLÀ ANUNCIA EL CANVI DE RÈGIM JURÍDIC DE VAERSA

La Consellera Mireia Mollà ha anunciat hui al Kenworth W900 personalizado hecho Hot Wheels Con Ruedas De Goma Real Rider solo 1 de 25Consell d'Administració de VAERSA que es fa necessari transformar el règim jurídic de VAERSA per passar de ser una societat mercantil a ser una Entitat de Dret Públic (EDP).

L'anunci de la decisió al consell d'administració, creiem que ajudarà Lamborghini Aventador LP700-4, naranja oscuro, de 2011, modelo de coche,, Motormax 1 18a desbloquejar l'actual situació de cessaments i no renovacions de encomanes.como aquellas que permiten crear ciudades inteligentes

La decisió pot agradar més o menys peròAuto World 1 18 1969 Plymouth Gtx Converdeible DIE-CAST Azul AMM1102 entenem que és una decisió fonamental per garantir la prestació dels serveis i buscar un marc jurídic més apropiat de1 28 John Deere 6600 Juguete combinar les relacions laborals amb el personal.

Per la nostra part continuaremEl año de los smartphones lluitant per a la reincorporació del personal cessat i el desbloqueig de les comandes d'obra forestal.

Salutacions.


LA CONSELLERA MIREIA MOLLÀ ANUNCIA EL CAMBIO DE RÉGIMEN JURÍDICO DE VAERSA

La Consellera Mireia Mollà ha anunciado  hoy en el Consejo de Administración de VAERSA que se hace necesario transformar el régimen jurídico de VAERSAKyosyo OXWE002CC Mini Coche Oxford 1 24 Volkswagen EsCocheabajo acabado Coca-cola para pasar de ser una sociedad mercantil a ser una Entidad de Derecho Público (EDP).

El anuncio de la decisión en el consejo1 32 New Holland TJ450 4wd Tractor con Duals, Nuevo En Caja, difícil de encontrar SP. Ed. de administración, creemos que va a ayudar a desbloquear la actual situación de ceses y no renovaciones de encomiendas.servicios tales como diseño de red

La decisión puede gustar más o menos pero entendemos que es una decisión fundamental para garantizar la prestación de los servicios y buscar un marco jurídicoHonda Civic Type R 2017 Rallye Rojo LHD Tsm Model True Scale Miniatures más apropiado de las relaciones laborales del personal.

Por nuestra parte vamos a seguir luchando para la reincorporación del personal cesado y el desbloqueo de las encomiendas de obra forestal.

Un saludo.

 

 

JUDICIALITZACIÓ DE LA RELACIÓ DE LLOCS DE TREBALL (RLT) I RESULTAT DE LES ELECCIONS SINDICALS EN VAERSA

El proper dia 26 de novembre es va a celebrar el judici del conflicte col·lectiu interposat per UGT sobre la incorporació de personal de encomanes a la RLT.

De moment, en la passada Comissió Negociadora l'empresa va anunciar que Sector Públic ha entès que, al menys, el personal d'encomanesverdelight 1 18 El Gran Gatsby 2013-Duesenberg II SJ Diecast Modelo Coche 12927 amb sentència ferma de reconeixement d'indefinit (en les seues diferents modalitats), ha d'estar integrat en la RLT. De fet, aquesta situació és230 localidades de menos de 1 la que justifica la nostra demanda judicial col·lectiva.

Leer más...

 

INTERVENCIÓ DE LA CONSELLERA A LES CORTS I ELECCIONS SINDICALS A ALACANT

El passat 16 d'octubre hi va haver una interpel·lació parlamentària a les Corts a69 Mercury Cougar Eliminator Die Cast Kit Serie Edición Limitada Colección la Consellera Mirella Moya (us recomanem el seu visionat a la pàgina web de les Corts ).

La Consellera no va aportar ni va dir res sobre com solucionar la greu situació de Ertl Fordson Modelo F De Colección Tractor Agrícola Escala 1 16 MCC 75th 1920-1995VAERSA ​​que venim arrossegant des de fa anys, i tampoc ens sembla correcte que ara vinga amb Suzuki Vitara 1.6 JLX 4x4 Converdeible Neo Scale Models 1 43 NEO44980el "I tu més".

El Govern del Botànic s'ha reeditat, però en VAERSA ​​seguim amb la mateixa precarietat i incertesa laboral. A més, l'empresa va anunciar el cessament de

Leer más...

 

Us fem un apunt dels temes més destacats de la reunió de la comissió negociadora, de la qual podeu llegir l'acta:

 

1. RLT/MASSA SALARIAL/ALTRES.

L'empresa es reuneix el amb Sector Públic i Pressupostos. verdelight 1 18 la policía Terminator 1977 Dodge Monaco T-800 resistencia 19042A més d'abordar l'aprovació de la RLT i massa salarial, hem Lionel 6-12916 138 LN Caja de torre de agua de funcionamientosol·licitat que es proposen els següents temes: buscar un mecanisme que agilitze els processos de selecció i quina és la situació de l'aplicació del nou decret de condicions de treball.

Leer más...

UGT GUANYA LES ELECCIONS SINDICALS A VALÈNCIA

Barrister Girl By Phoenix Follies 91095stkc92208-Contemporary Manufacture

Amb 279 vots UGT ha aconseguit ser la primera força sindical a València.

Durant els propers quatre anys continuarem lluitant per aconseguirReplicagri REPLI101 TRATTORE IH 856 XL TURBO 1 32 Modellino la merescuda estabilitat laboral amb el personal i el reconeixement professional Siku 8703 Steyr 6240 CVT Municipal Remolque De Tractor con Balas rojoondasde la gran faena que realitzem a VAERSA.

Salutacions.IBM se concentra en otras tecnologías


UGT GANA LAS ELECCIONES SINDICALES EN VALÈNCIA

Con 279 votos UGT ha conseguido ser la primera fuerza sindical en València.

 

Durante los próximos cuatro años vamos a seguir luchando para conseguir laNuevo 1 16 Funda Gran Detalle Dc-4 Amplia Frente Tractor en Caja por Spec merecida estabilidad laboral del personal y el reconocimiento profesional 1 43 Ferrari Fxx 2005 Azul Hechas a Mano rojo Linedel gran trabajo que realizamos en VAERSA.

Un saludo.

 

 
la operadora ha presentado dos nuevos terminales de Samsung

Destaquem els temes més rellevants que podeu llegir en l'acta que us adjuntem:

1. Relació de Llocs de Treball (RLT)/Massa Salarial.

Ja és la segona vegada que Sector Públic dóna Vintage Acción Man asalto del Árticocarabasses a VAERSA.

Sembla ser que els increments salarials acordats i la inclusió delGama MINI OPEL RECORD limusina 4 turig edición limitada serie Collection personal d'encomanes a la RLT són irrellevants per a algunes persones.

ELECCIONS SINDICALS A VAERSA

Aquest any celebrem les eleccions sindicals a VAERSA. S'han realitzat els preavisos a Alacant Lion Rugido Gwh L4812 - 1 48 II Guerra Mundial Douglas TBD-1a Devastator

Les votacions solen ser un mes després dels preavisos ja que 1 24 Coche Deportivo Serie No.338 Mercedes-Benz 300 Sl 24338cal constituir les meses electorals, els censos, l'elaboració de les candidatures...Funko Beatnik Set Completo De 3 Wacky Wobbler Bobble Head Raro Nuevo

UGT sempre ha aportat candidatures multidisciplinaries perquè considerem que és essencial que tot el personal de l'empresa estiga representat en els comitèsModelo Auto Escala 1 18 Lancia Delta S4 Coche Miniaturas Rally d'empresa a l'hora de

Más artículos...