Cayde McFarlane Acción De Figura 6-destino 91095qeuj71322-TV cine y videojuegos

Size: 18 cm
Character Family: Destiny Character: Cayde 6
Brand: McFarlane Toys Theme: Destiny
Recommended Age Range: 14+ Type: Action Figure
EAN: 787926130409
Cayde 6-destino McFarlane Figura De Acción
Principal

LA CONSELLERA MIREIA MOLLÀ ANUNCIA EL CANVI DE RÈGIM JURÍDIC DE VAERSA

La Consellera Mireia Mollà ha anunciat hui al Maisto MI31122S PORSCHE CAYMAN S plata 1 18 ModellinoConsell d'Administració de VAERSA que es fa necessari transformar el règim jurídic de VAERSA per passar de ser una societat mercantil a ser una Entitat de Dret Públic (EDP).

L'anunci de la decisió al consell d'administració, creiem que ajudarà Miniart MIN35303 SOVIET RAILWAY FLATBED 16.5-18 t KIT 1 35 Modellinoa desbloquejar l'actual situació de cessaments i no renovacions de encomanes.4 millones de unidades de su anterior previsión

La decisió pot agradar més o menys peròTrumpeter Trumpeter Czech t-72m4c Z MBT entenem que és una decisió fonamental per garantir la prestació dels serveis i buscar un marc jurídic més apropiat dePop películas Warcraft Durojoan lucharían Exclusivo Figura Pack les relacions laborals amb el personal.

Per la nostra part continuaremHP Business Decision Appliance lluitant per a la reincorporació del personal cessat i el desbloqueig de les comandes d'obra forestal.

Salutacions.


LA CONSELLERA MIREIA MOLLÀ ANUNCIA EL CAMBIO DE RÉGIMEN JURÍDICO DE VAERSA

La Consellera Mireia Mollà ha anunciado  hoy en el Consejo de Administración de VAERSA que se hace necesario transformar el régimen jurídico de VAERSATamiya Ford Gt 1 24 Auto Sportiva 24346 para pasar de ser una sociedad mercantil a ser una Entidad de Derecho Público (EDP).

El anuncio de la decisión en el consejoTamiya 1 3 5 Facile Otto Coreano Guerra 35359 de administración, creemos que va a ayudar a desbloquear la actual situación de ceses y no renovaciones de encomiendas.La edición de este año contará con un nuevo espacio

La decisión puede gustar más o menos pero entendemos que es una decisión fundamental para garantizar la prestación de los servicios y buscar un marco jurídicoMinichamps Ford Escort Rs Cosworth Yacco N.3 Winner Installa Cochelo 1996 1.43 más apropiado de las relaciones laborales del personal.

Por nuestra parte vamos a seguir luchando para la reincorporación del personal cesado y el desbloqueo de las encomiendas de obra forestal.

Un saludo.

 

 

JUDICIALITZACIÓ DE LA RELACIÓ DE LLOCS DE TREBALL (RLT) I RESULTAT DE LES ELECCIONS SINDICALS EN VAERSA

El proper dia 26 de novembre es va a celebrar el judici del conflicte col·lectiu interposat per UGT sobre la incorporació de personal de encomanes a la RLT.

De moment, en la passada Comissió Negociadora l'empresa va anunciar que Sector Públic ha entès que, al menys, el personal d'encomanesTamiya 71113 2-Ch R C Boxing Fighter Battle Set amb sentència ferma de reconeixement d'indefinit (en les seues diferents modalitats), ha d'estar integrat en la RLT. De fet, aquesta situació ésdispone de una pantalla excepcional la que justifica la nostra demanda judicial col·lectiva.

Leer más...

 

INTERVENCIÓ DE LA CONSELLERA A LES CORTS I ELECCIONS SINDICALS A ALACANT

El passat 16 d'octubre hi va haver una interpel·lació parlamentària a les Corts aHokuto no Ken (Fist of the North Estrella) KENSHIRO Figura Ultimate Scenery Vol. 1 la Consellera Mirella Moya (us recomanem el seu visionat a la pàgina web de les Corts ).

La Consellera no va aportar ni va dir res sobre com solucionar la greu situació de Sanei Juguete Peluche Pokemon All Estrella Collection Raichu S Japón Nuevo 699639VAERSA ​​que venim arrossegant des de fa anys, i tampoc ens sembla correcte que ara vinga amb Good Smile Company Nendoroid 1065 Yotsuba & Danbo Figura Nueva De Japón dv4el "I tu més".

El Govern del Botànic s'ha reeditat, però en VAERSA ​​seguim amb la mateixa precarietat i incertesa laboral. A més, l'empresa va anunciar el cessament de

Leer más...

 

Us fem un apunt dels temes més destacats de la reunió de la comissió negociadora, de la qual podeu llegir l'acta:

 

1. RLT/MASSA SALARIAL/ALTRES.

L'empresa es reuneix el amb Sector Públic i Pressupostos. Ebro 1 43 Honda Coupe 9 1970 rojo finished productA més d'abordar l'aprovació de la RLT i massa salarial, hem Tamiya 1 12 Yamaha Yzf-R1m 14133sol·licitat que es proposen els següents temes: buscar un mecanisme que agilitze els processos de selecció i quina és la situació de l'aplicació del nou decret de condicions de treball.

Leer más...

UGT GUANYA LES ELECCIONS SINDICALS A VALÈNCIA

Cayde McFarlane Acción De Figura 6-destino 91095qeuj71322-TV cine y videojuegos

Amb 279 vots UGT ha aconseguit ser la primera força sindical a València.

Durant els propers quatre anys continuarem lluitant per aconseguirMarca nueva tormenta Coleccionables Boxeo Muhammad Ali 1 12 escala 7 figura de acción EE. UU. la merescuda estabilitat laboral amb el personal i el reconeixement professional Modelo Auto Escala 1 43 Diecast Ebbro Porsche 908 Modelismo Miniaturas Cochede la gran faena que realitzem a VAERSA.

Salutacions.aún funciona y continuará haciéndolo en 2009


UGT GANA LAS ELECCIONES SINDICALES EN VALÈNCIA

Con 279 votos UGT ha conseguido ser la primera fuerza sindical en València.

 

Durante los próximos cuatro años vamos a seguir luchando para conseguir laPj MásCocheas 14 Piece Figura de Calidad Set merecida estabilidad laboral del personal y el reconocimiento profesional Norev 518768 Renault Master Pompiers - Vehicule Securité amarillo 2011 1 43del gran trabajo que realizamos en VAERSA.

Un saludo.

 

 
según Bob O´Donnell

Destaquem els temes més rellevants que podeu llegir en l'acta que us adjuntem:

1. Relació de Llocs de Treball (RLT)/Massa Salarial.

Ja és la segona vegada que Sector Públic dóna PR0180 - LANCIA STRATOS HF ProjoOTYPE TORINO 1971 rojo 1 43 MODELLINO MODELLO AUTOcarabasses a VAERSA.

Sembla ser que els increments salarials acordats i la inclusió del1 30 de rodillas ss infanteer de la 12th SS con MG42 con base, la segunda guerra mundial personal d'encomanes a la RLT són irrellevants per a algunes persones.

ELECCIONS SINDICALS A VAERSA

Aquest any celebrem les eleccions sindicals a VAERSA. S'han realitzat els preavisos a Alacant Figma SP-026 Kamen Rider Dragon Knight Kamen Rider Sirena Figura Japón F S J6422

Les votacions solen ser un mes després dels preavisos ja que Aoshima 1 700 Yamato Completo Scafo Modello Marine Recipiente I. J.N.Corazzatacal constituir les meses electorals, els censos, l'elaboració de les candidatures...Pennywise with boat it payaso es horror pop Movies 472 vinilo personaje funko

UGT sempre ha aportat candidatures multidisciplinaries perquè considerem que és essencial que tot el personal de l'empresa estiga representat en els comitèsPista de tiempo de 6 de Mark Martin Valvoline 2000 Transportador Taurus 1 64 NasCoche Equipo Conjunto d'empresa a l'hora de

Más artículos...